Last edited by L.J. Veen
28.06.2021 | History

4 edition of De rookmachine found in the catalog.

De rookmachine

verhalen

 • 840 Want to read
 • 86 Currently reading

Published by Administrator in L.J. Veen

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • L.J. Veen


   • Download De rookmachine Book Epub or Pdf Free, De rookmachine, Online Books Download De rookmachine Free, Book Free Reading De rookmachine Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get De rookmachine book in PDF or epub free.

   • nodata

    StatementL.J. Veen
    PublishersL.J. Veen
    Classifications
    LC Classifications2004
    The Physical Object
    Paginationxvi, 98 p. :
    Number of Pages53
    ID Numbers
    ISBN 109020401203
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 1MB.


Share this book
You might also like

De rookmachine by L.J. Veen Download PDF EPUB FB2


Benieuwd hoe het verzenden en retourneren werkt? Ze werken met een vloeistof die een mengsel is van water en glycerine. Door de druk van de pomp spuit de rook letterlijk onder druk uit de rookmachine voor een mooi effect. Subtiele rooklagen of gewoon ondoordringbare rook? Ook voor het simuleren van een lekkage in een buizenstelsel is het de ideale partner, want hij heeft een Storz-koppeling aan de voorzijde.

Door de rookmachine verticaal te plaatsen, kun je heel mooi een realistische rooklaag opbouwen. rookuitstoot 160 m3 per minuut• com Ik ben gespecialiseerd in vertaling en filologie, werk in tekstredactie en journalistiek, en ben al tien jaar werkzaam op het gebied van communicatie. De laaghangende rook waait te snel weg waardoor het effect niet te garanderen is.

Daardoor is hij praktisch te verplaatsen De rookmachine van positie te veranderen. Het effect van de rook geeft een bijzondere en spectaculaire twist aan je evenement. De rookvloeistoftank heeft een inhoud van 5 liter. Hierdoor is de rookmachine perfect voor gebruik op locaties waar geen stroomvoorzieningen zijn. Mythes over het toevoegen van kleurstoffen kun je ook vergeten. Direct bellen of mailen kan natuurlijk ook. Daarnaast koppel je de Cumulus eenvoudig aan het DMX-netwerk en stuur je dit centraal aan.

Daar kun je andere hulpmiddelen op aansluiten. Vooral als je van plan De rookmachine om de machine vaak te gebruiken, moet je op een aantal belangrijke details letten. Dit geeft een mysterieuze sfeer maar is ook uitermate geschikt om een lege ruimte voller te laten lijken of je bewegende lichteffecten movingheads, lasers, scanners beter zichtbaar te maken.

De vloeistof bestaat De rookmachine het grootste deel uit gedestilleerd water, propyleengycol en vaak een kleurstof. De inhoud van de tank is dan ook de belangrijkste factor voor een rookmachine.

Laaghangende rook set huren

De Cumulus is voorzien van zes ventilatieopeningen zodat hij zijn warmte goed kwijt kan. Naast films zie je ze ook vaak terug bij of in:• Wil je een rookmachine met verlichtingsfuncties? Er zijn verschillende soorten rookmachines op de markt.